Coaching

Mijn persoonlijke begeleiding en inzicht gevende gesprekken zijn er op gericht je op een laagdrempelige wijze ondersteuning te bieden op de dingen die jij tegenkomt in je leven, die jou bezighouden. Ondersteuning bij levensvragen, binnen je relatie(vorm) of je geaardheid. Alles is bij mij welkom!

De ondersteuning die ik bied is erop gericht om jou te zien, daar ligt mijn kracht. Jouw zien in wie jij ben en wat jij nodig hebt, zodat jij weer jouw eigen-wijze liefdevolle weg kunt gaan. 

- Om te laten stromen wat al aanwezig is - 

In de gesprekken krijg dat wat aandacht nodig heeft volledig de ruimte in liefde en verbinding. Vanuit jouw vragen en antwoorden mag je inzicht krijgen. Jouw verhaal mag en kan er bij mij zijn, jouw verhaal en ervaring staan bij mij centraal.  Om je in een paar gesprekken te helpen inzicht te krijgen in de stappen die jij nodig hebt. Ik wil graag voor jou dat opstapje zijn. Om je te helpen die beweging te maken die nodig is. 

Zodat jij weer verder kan op eigen kracht, in jouw kracht! Met meer liefde, eigen-wijsheid en (zelf)vertrouwen. In het ervaren dat je er mag zijn zoals je bent. 

Ervaar je na het lezen dat je meer wilt weten of een persoonlijk gesprek wilt, neem dan gerust contact met me op. Durf te dromen...

 

Durf te dromen,

volg de onderstromen
Beweeg met ze mee
naar open zee
Astrid Klompstra

 
True colors 

 

Wat zijn jouw ware kleuren?

Worden jouw ware kleuren gezien?
Laat jij jouw waren kleuren zien?

Wie jij bent!
Wat maakt dat jij jij bent
Met jouw achtergrond, oorsprong, verhalen, kwaliteiten, kwetsbaarheden...
Met jouw verdriet, blijdschap, boosheid, verontwaardiging...
Met alles wat juist jou maakt

Durf jij je ware kleuren, 
jouw ambitie, intentie, levensdoel neer te zetten?

Zodat jouw werkelijke kleuren 
een prachtig krachtig schouwspel worden
Vol van jouw energie
Jouw levensenergie

 

Leef in Liefde 
 

E-mailen
Bellen