Tarieven

Aangezien ik klassiek homeopaat in opleiding ben, zal de behandeling plaatsvinden onder supervisie van een ervaren gecertificeerd klassiek homeopaat vanuit mijn opleiding. De supervisor is niet aanwezig tijdens de consulten, maar kijkt en denkt mee vanuit zijn/haar ervaring en expertise bij het inzien van mijn analyse. 


Behandeling

Duur

Prijs 

Kennismakingsgesprek

+/- 20 min.

gratis

Intake

1 ½ – 2 uur

€ 75,- + € 20,-

Vervolgconsult

¾ – 1 uur

€ 50,- + €- 20,-

Acuut consult (voor acute klachten) 

-

€ 25,-


Nieuw patiënten

Helaas heb ik op dit moment voor mijn afstuderen geen ruimte meer voor nieuwe patiënten met chronische klachten. Ongeveer medio juli 2020 ben je weer van harte welkom voor een constitutionele behandeling. 
! Je kan me wel benaderen voor acute klachten zoals bij griep, verkoudheid, oorpijn, blaasontsteking, kneuzingen, botbreuken, kiespijn, wonden, diarree, overgeven e.d. 

Betaling

De factuur is opgedeeld in twee delen:
Het eerste deel, van € 75,- voor het eerste consult of € 50,- voor het vervolgconsult, wordt door de supervisor naar je toe gestuurd. Deze kun je na ontvangst en betaling indienen bij je zorgverzekeraar.
Het tweede deel van € 20,-  per consult komt vanuit mijn praktijk en kan helaas nog niet gedeclareerd worden. Dit wijzigt na mijn afstuderen in de zomer van 2020. 


Vergoeding 

De kosten worden deels in rekening gebracht door de supervisor. De supervisor is erkend als homeopaat door de NVKH. Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, wordt dit gedeeltelijk of geheel vergoed. Raadpleeg voor informatie de site van je zorgverzekeraar of kijk voor jouw vergoeding op:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/homeopathie#vergoedingen
https://www.nvkh.nl/behandeling/vergoedingen-homeopathie

Vanaf 2017 erkennen een aantal zorgverzekeraars alleen nog homeopaten als deze een licentie heeft bij RBCZ. De supervisor is BZC® registertherapeut en is ingeschreven bij het RBCZ. Hierdoor zullen de kosten conform je aanvullende verzekeringspakket vergoed worden. De kosten hebben geen invloed op het wettelijke eigen risico.  

 

 

E-mailen
Bellen