Durf te dromen...      
 
    ...volg de onderstromen...          

Tarieven

Aangezien ik klassiek homeopaat in opleiding ben, zal de behandeling plaatsvinden onder supervisie van een ervaren gecertificeerd klassiek homeopaat vanuit mijn opleiding. De supervisor is niet aanwezig tijdens de consulten, maar kijkt en denkt mee vanuit zijn/haar ervaring en expertise.

Behandeling

Duur

Prijs 

Kennismakingsgesprek

20 min.

gratis

Intake

1 ½ – 2 uur

€ 95

Vervolgconsult

¾ – 1 uur

€ 70


Betaling

De factuur is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, van € 75,- voor het eerste consult of € 50,- voor het vervolgconsult, wordt door de supervisor naar je toe gestuurd. Deze kun je na ontvangst en betaling indienen bij je zorgverzekeraar. Het tweede deel van € 20,-  per consult komt vanuit mijn praktijk en kan helaas nog niet gedeclareerd worden.


Vergoeding 

De kosten worden deels in rekening gebracht door de supervisor. De supervisor is erkend als homeopaat door de NVKH. Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, wordt dit gedeeltelijk of geheel vergoed. Raadpleeg voor informatie de site van je zorgverzekeraar of kijk voor jouw vergoeding op:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/homeopathie#vergoedingen
https://www.nvkh.nl/behandeling/vergoedingen-homeopathie

Vanaf 2017 erkennen een aantal zorgverzekeraars alleen nog homeopaten als deze een licentie heeft bij RBCZ. De supervisor is BZC® registertherapeut en is ingeschreven bij het RBCZ. Hierdoor zullen de kosten conform je aanvullende verzekeringspakket vergoed worden. De kosten hebben geen invloed op het wettelijke eigen risico.