Klassieke homeopathie
 

- Wat kan ik voor jou betekenen? -
Heb jij gezondheidsklachten of je kinderen? Slaap-, concentratie-, gedragsproblemen? Fysieke ongemakken? Of zit je niet lekker in je vel? Dan kan ik je verder helpen met homeopathie. Een natuurlijke geneeswijze die bij vele klachten in te zetten is. Die uitgaat van jouw verhaal en hoe jij je klachten ervaart. Homeopathie spreek middels het homeopathische geneesmiddel jouw zelfherstellend vermogen aan. 

Een behandelplan ontstaat na een uitgebreide anamnese. Een anamnese waarin ik in verbinding en ruimte jou graag wil leren kennen en zien om zo een goed beeld van jouw klachten en van jou als persoon te krijgen. De behandeling is volledig afgestemd op jou als individu. Jong en oud kan bij mij terecht voor uiteenlopende klachten, zowel fysiekmentaal of emotioneel. Meer over homeopathie, mijn werkwijze en patiëntervaringen kun je lezen op mijn website. 


Coaching


- Wat kan ik voor jou zijn? -

Wil jij graag in gesprek? Je verhaal delen? Ik ben er graag voor je in rust en verbinding. 
In gesprek over dat wat jij tegen komt in het leven of dat wat je bezig houdt. Antwoorden vinden vanuit jouw eigen vragen. Om ruimte te geven aan  dat wat op dat moment aandacht nodig heeft.  Denk aan bepaalde levensvragen, problemen binnen je relatie of geaardheid. Alles is bij mij welkom. Mijn persoonlijke begeleiding is er op gericht je op een laagdrempelige wijze ondersteuning te bieden middels inzichtgevende gesprekken. Gesprekken waarin ik jou kan en mag zien, daar ligt mijn kracht. Zodat je weer die stappen mag gaan zetten die jij nodig hebt. 


Uniek
 

 - Wordt jij gezien en gehoord? -

Het is voor mij van groot belang dat jij als uniek persoon wordt gezien en gehoord. In jouw klachten en ervaringen, jouw waarheid. Daar wil ik de tijd voor nemen. Zodat jouw energie weer kan en mag stromen. 


Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op, je bent van harte welkom!

"....wat ik voor jou kan doen en wil zijn, "zien" in de brede zin van het woord..." over mij- Homeopathie -

Homeopathie is een holistische en een natuurlijke geneeswijze met een breed en krachtig werkingsgebied. Homeopathie stimuleert op zachte wijze het zelfherstellend vermogen en gaat er altijd vanuit dat de klacht een oorzaak heeft. Of de klacht nu lichamelijk, emotioneel of geestelijk is.  
Meer over homeopathie


- Coaching -

Coaching op een laagdrempelige wijze aan jongeren en volwassen rondom vragen die jouw bezig houden. Loop je vast met jezelf, in contact met de ander, in je relatie? Twijfel je over je relatie of je geaardheid?  Ook en juist dan ben je bij mij van harte welkom.  Meer over coaching


- Klachten -

Klachten waarvoor je naar een homeopaat kunt gaan zijn zeer breed. Van verkoudheid, een oorontsteking, concentratieproblemen, angstig, slaapproblemen  tot een depressie. Bij elke klacht gaat homeopathie uit van een persoonlijke benadering en het unieke in elke mens. Wil je weten wat homeopathie voor jouw klacht kan betekenen, neem dan gerust contact op of lees eerst rustig even verder. Meer over klachtenE-mailen
Bellen