Natuurlijk,  vóór uw gezondheid
    

 

PRAKTIJK voor KLASSIEKE HOMEOPATHIE & COACHING - Lisette van 't Oever

Praktijkgegevens

De Schagense Snees 17
8252 KN Dronten
Tel.. 06-38427569
info@lisettevantoever.nl

* Graag parkeren op de parkeerplaatsen aan het begin, het eind of halverwege de straat. 

Woon je niet in de omgeving en je zou wel graag een afspraak willen maken? Bel me gerust even dan kijken we naar de mogelijkheden.
Waar nodig kunnen consulten ook bij je thuis plaatsvinden.

Openingstijden 

Maandag en dinsdag van 9:00 u. - 12:30 u.  

Afspraak

Een afspraak maken kan via het contactformulier, per mail of telefonisch tijdens openingstijden.  Wanneer ik de telefoon niet kan aannemen probeer het dan later gerust nog eens of spreek je naam en telefoonnummer in dan bel ik je terug. 

Vragen

Heb je vragen, wil je nog wat meer informatie? Dan kun je me bereiken op bovenstaand telefoonnummer tijdens openingstijden. Wanneer ik de telefoon niet kan aannemen probeer het dan later gerust nog eens of spreek je naam en telefoonnummer in dan bel ik je terug.
Contact opnemen kan ook via het contactformulier.  

Overleg behandeling

Voor overleg over je lopende behandeling kun je me bereiken op maandag en dinsdag van 9:00 - 12:30 uur. Wanneer ik de telefoon niet kan aannemen, spreek gerust je naam en telefoonnummer in dan bel ik je terug. Of stuur me een bericht met je vraag of voor het maken van een telefonische afspraak. 

Afspraak afzeggen of verzetten

Een afspraak afzeggen of verzetten kan natuurlijk altijd. Dit kan telefonisch en per mail en ten minste 24 uur tevoren. Wanneer je  een afspraak niet 24 uur tevoren afzegt of verzet, wordt de consultprijs in rekening gebracht. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

Overige praktijkgegevens

AGB-code: 90108995
AGB-code praktijk: 90068008
KvK-nummer: 71403604
Lid van de NVKH en RBCZ


CONTACTFORMULIER 
 
 
E-mailen
Bellen