Contact

Praktijk voor Klassieke Homeopathie & Coaching

Lisette van 't Oever
Dronten en Cuijk / Nijmegen
Tel. 06-38427569

Praktijkadres:

  • De Bolder 16
    8251 KC Dronten
  • Bij jou thuis

Consulten vinden plaats in de Bolder 16 in Dronten
Ik ben ook regelmatig in de omgeving van Cuijk / Nijmegen. Woon je in deze omgeving? Waar nodig kunnen consulten ook bij je thuis plaats vinden, ook wanneer je in Dronten of omgeving woont..

Afspraak

Een afspraak kan via het contactformulier, per mail of telefonisch. Woon je niet in de aangegeven omgevingen en je zou wel graag een afspraak willen maken? Bel me gerust even dan kijken we naar de mogelijkheden.

Vragen

Heb je vragen, wil je nog wat meer informatie? Dan kun je me bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Contact opnemen kan ook via het contactformulier.  

Bereikbaarheid

Telefonisch kun je me bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur - 17:00 uur. Wanneer ik op dat moment de telefoon niet kan aannemen probeer het dan later gerust nog eens of spreek je naam en telefoonnummer in dan bel ik je terug.

Afspraak afzeggen of verzetten

Een afspraak afzeggen of verzetten kan natuurlijk altijd. Dit kan telefonisch en per mail en ten minste 24 uur tevoren. Wanneer je  een afspraak niet 24 uur tevoren afzegt of verzet, wordt de consultprijs in rekening gebracht. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Contactformulier E-mailen
Bellen