Durf te dromen...      
 
    ...volg de onderstromen...          

Praktische informatie

Contact

Praktijk voor Klassieke Homeopathie & Coaching
Lisette van 't Oever te Dronten
Tel. 06-38427569

Praktijkadres:
De Werkbank
Noordsingel 52
Swifterbant

Consulten vinden plaats in de Werkbank in Swifterbant. Daarnaast ben ik regelmatig in de omgeving van Nijmegen en waar nodig kunnen consulten ook bij je thuis plaats vinden.

Woont je niet in de omgeving en je zou graag wel een afspraak willen maken? Neem gerust contact op dan kijken we naar de mogelijkheden.

Heb je vragen, wil je nog wat meer informatie of wil je een afspraak maken, dan kun je me bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Contact opnemen kan ook via het contactformulier. Wanneer je telefonisch geen gehoor krijgt, spreek dan je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je terug

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11:00 uur tot 12:00 uur. Wanneer ik op dat moment de telefoon niet kan aannemen probeer het dan later gerust nog eens of spreek je naam en telefoonnummer in dan bel ik je terug.

Afspraak afzeggen of verzetten

Een afspraak afzeggen of verzetten kan natuurlijk altijd. Dit kan telefonisch en per mail en ten minste 24 uur tevoren. Wanneer je  een afspraak niet 24 uur tevoren afzegt of verzet, wordt de consultprijs in rekening gebracht. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Contactformulier