Natuurlijk,  voor uw gezondheid
    

Ervaringen


Rust, zowel lichamelijk als geestelijk

"Hallo, in ben Andrea. Ik ben in mijn leven een aantal issues tegengekomen waar ik het zonder hulpmiddelen niet mee ging redden. Iemand zij probeer eens homeopathie en dat heb ik gedaan. 
Ik stond er heel sceptisch in, zo van het zal allemaal wel. Maar het tegendeel is bewezen. Het werkt wel degelijk, zelfs bij mij.
Ik heb mij nog nooit zo rustig gevoeld, zowel geestelijk als lichamelijk.
Dit heb ik te danken aan Lisette, want zij heeft door veel praten en onderzoek met mij het juiste middel gevonden. 
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben."

Andrea - 2020

De anamnese

"De manier waarop de anamnese werd afgenomen heb ik als prettig ervaren. Prettig in de zin van het snel op m'n gemak voelen door jouw manier van vragen stellen en jouw vriendelijke open houding. Dat maakte dat ik mezelf open kon stellen en tijdens de anamnese al dingen ging doorvoelen en me daar veilig bij voelde. Het verslag en de gestelde conclusie geeft duidelijk  inzicht in wat er speelt in mij. Dank hiervoor." 

 

Anoniem - 2018


Gordelroos

 "Net aan het einde van het schooljaar heeft mijn zoon rode pijnlijke bultjes op zijn rug en op zijn borst; hij is niet lekker, tijdens een bezoek aan de huisarts wordt gedacht aan uitslag van de processierups echter wordt hij steeds zieker en wordt nog een bezoek aan de huisarts gebracht. Die zegt nu dat het gordelroos is; niks aan te doen. Omdat hij deze week afscheid neemt van de basisschool en op kamp gaat gevolgd door onze eigen vakantie neem ik contact op met Lisette van 't Oever, klassieke homeopathie & coaching. Lisette reageerde heel snel en stelde via de app veel concrete vragen. Omdat wij verder wonen moest het even via de app en het verbaasde mij dat ze zo adequaat en doelgericht haar vragen stelde; door deze vragen kon ze vaststellen welk middel er gebruikt moest worden en binnen 2 dagen had ze dit middel aan ons toegezonden. Mijn zoon hoefde hier maar een klein slokje van te nemen en de reactie was direct zichtbaar Hij was eerst erg onrustig en gespannen, na het innemen van het middel moest hij eerst huilen en werd de jeuk even erger en daarna voelde hij zich een stuk rustiger en vrolijker en verdween de pijn bij de bultjes. Hij heeft uiteindelijk overal aan mee kunnen doen en was binnen een week helemaal opgeknapt en de bultjes waren weg."

Jeannette - 2019

 

Homeopathie - Farmacie 

"Homeopathie, ik geloofde dit niet zo. Ik ben een verstandelijke vrouw. Hoe kan een minikorreltje nu iets doen? Ik vertrouwde meer op de wetenschappelijke farmaceutische middelen. Maar op een gegeven moment wilde ik van mijn antidepressiva af, deze gaf bijwerkingen. Ik wilde graag ondersteuning hierbij en bij mijn klachten van depressie, nachtmerries, slecht slapen, klemmen 's nachts,  krampen in mijn benen 's nachts, oorsuizen, rugpijn. Ik was verbaasd, mijn klachten verminderden. Ik kwam van de antidepressiva af zonder ernstige afkickverschijnselen, deze had ik eerder wel gehad. Homeopathie kijkt verder dan de klacht. Pelt de klachten af. Hoe zijn de klachten ontstaan? Ik ben nu een aantal jaren onder behandeling. Ik ben om. Mijn klachten, nachtmerries, krampen in mijn benen, oorsuizen zijn zelfs periodes weg. Ik gebruik geen medicatie meer. Hooguit een paracetamol, maar dat is zelden. Tegenover een strip per week tegen de krampen in mijn benen. Ik voel me helderder zonder farmaceutische medicatie. En ik blijf me verbazen hoe een reukdosis binnen een half uur helpt tegen mijn rugpijn. "

Marijke - 2019

 

 
 
 
E-mailen
Bellen